Косметика бренду Baehr

Косметика бренду Baehr

Професійні косметологи та майстри педикюру часто рекомендують клієнткам придбати крем pedi baehr, призначений для сухої шкіри ніг. Продукція німецького бренду Baehr https://65806bba8d62f.site123.me/ має чудову репутацію. Завдяки поєднанню високої ефективності, комфортному використанню та натуральному складу. Обов’язковою умовою для отримання очікуваного результату від використання інноваційної підологічної косметики догляду є оригінальність брендової продукції.

Особливості подологічної косметики

Своєю появою baehr крем зобов’язаний поєднанню досягнень медицини та нігтьової естетики. Такий косметологічний напрямок отримав назву «подологія». Інноваційні німецькі технології підняли професійний догляд за шкірою на новий рівень. З впровадженням технологій під-педикюру або апаратного педикюру значно підвищилася якість догляду за ногами. Представники обох статей отримали можливість упорядковувати найпроблемніші зони на ногах і ступнях, https://moodle.spice-training.com/ одночасно оздоровлюючи шкіру.

Апаратний або підпедикюр значно перевищує обрізний педикюр за показниками гігієнічності. Це призвело до заборони традиційного педикюру у деяких європейських країнах. Творці напряму «подологія» встановили високі стандарти виконання апаратних методик.

Компанія «Baehr», identitytheftrc.com створена 1949 року підприємцем з Гамбурга Густавом Баєром, першою стала виробляти високоякісну косметику підологічного напрямку.

Продукція концерну відповідає високим стандартам якості, включаючи сегмент педібаєр. Це підтверджує ISO-сертифікацію.

На сучасний ринок «Baehr» постачає доглядову косметику різних видів, у тому числі крем для рук байєр, креми для обличчя тощо.

Leave a comment